Cecot energia i Label Intro

Label Intro, S.L. és una empresa d’Arts Gràfiques especialitzada en la fabricació, impressió i comercialització de tota mena d’etiquetes autoadhesives.

L’empresa ha instal·lat 51 mòduls solars a la coberta de la seva nau generant fins a 36.230 kWh (el 56% de la seva necessitat elèctrica). Calculen que podran estalviar fins a un 36% de la part d’energia de la seva factura i que podran amortitzar la instal·lació en els propers 3 anys i mig. La seva instal·lació els permetrà estalviar fins a 78.708€ en els propers 25 anys i evitarà l’emissió de 9,057 tones de CO2.

Hem volgut preguntar-los perquè van decidir invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic i perquè han confiat en la Cecot per assessorar-los en aquest projecte.

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?

A Label Intro s.l., hem decidit invertir en la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per dos motius molt clars, per una banda, la sostenibilitat; la importància de conservar i protegir el medi ambient i, per altra banda, evidentment per l’estalvi econòmic que suposa.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte  d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?

A Cecot energia hem trobat l’assessorament professional i personalitzat que necessitàvem, ens han acompanyat durant tot el procés de decisió de la instal·lació així com en el moment d’escollir un proveïdor amb garanties i professionalitat.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica però que encara té dubtes?

Li diria que s’assessori bé i que tiri endavant el projecte, sense cap mena de dubte, tant pels seus avantatges en l’àmbit econòmic com pel compromís que tots tenim amb el medi ambient.

SI TE HA GUSTADO

comparte este artículo!